Ndihmë

Nëse pyetja të cilën ju po e kërkoni, nuk gjendet tek qendra e ndihmës, ju lutem lajmëroni këtu!

► Si të komentoj?
Kliko në kutinë ku shkruan "Shkruaj një koment..." dhe shkruaje komentin. Pastaj për tu kyqur ju mund të klikoni në ikonen e Facebookut, Twitterit, Google+ apo Disqus ose ta shkruani emrin dhe emailin, në drejtëkëndshat përkatës. Pastaj kliko butonin "Posto si".
► A mund të reklamoj?
Po, ju mund të reklamoni, për të reklamuar ju lutem na kontakoni.
► A lejohet ripostimi në blogun tim?
Jo, ripostimi i përmbajtjes nuk lejohet që të bëhet në blogun tuaj, ju mund vetëm që të shfrytëzoni materialet që janë në blogun tonë kurse jo ti ripostoni në blogun tuaj.
► A mund të bëhem autor?
Po, ju mund të bëheni autor, për tu bërë ju lutem vetëm na kontaktoni
► A mund të bëhemi partnerë?
Po, ne mund të bëhemi partnerë. Për tu bërë partnerë, apo edhe për të biseduar më gjerësisht ju lutem na kontaktoni
► Si mund të gjej artikullin që po e kërkoj?
Për ta gjetur artikullin që po e kërkon, ti duhet që të shikosh, në anën e djathtë lartë, pra aty ku gjendet shiriti i faqeve, aty gjendet kutia për të kërkuar. Vetëm shkruaj çka dëshiron të gjesh dhe shtyp enter. Por për ta gjetur artikullin më lehtë duhet që të shkruash një fjali komplete duke zëvendësuar shkronjën ë me e, dhe shkronjën ç me c ose q. P.sh ti po kërkon çka është sistemi muskulor, për ta gjetur më lehtë shkruaj cka/qka eshte sistemi muskulor.
► Pse kur klikoj butonin "shiko rezultatin" tek testet/kuizet, rezultati del NaN/10?
Sepse ti nuk je përgjigjur në të gjitha pyetjet, pra përgjigju në të gjitha pyetjet dhe do te shohësh pikët e fituara.
► Çka paraqet ylli i kuq (*) tek format e kontaktit?
Ylli i kuq tregon se ajo pyetje/informatë duhet përgjigjur patjetër, p.sh nëse aty shkruan emaili*, ti duhet që patjetër ta shkruaj emailin.
► Pse nuk mund të kopioj postimet?
Na vjen keq, por ne e kemi vendosur këtë rregull, sepse pastaj autorët e blogjeve të tjera po e marrin përmbajtjen pa lejen tonë dhe po e postojnë në blogjet e tyre, keshtuqë ne kemi vendosur të mos e lejojmë kopijimin. Por ju mund ta shfrytëzoni atë. Ju lutem na kontakoni nëse e keni shumë më rëndësi për ta marrur artikullin, ju vetëm duhet që në mesazh ta shkruani cilin postim dhe ne pastaj ua dergojmë në emailin tuaj.
► Si të kthehem në faqen kryesore?
Për tu kthyer në faqen kryesore kliko në logon e Mëso Shqip.
► Si të shikoj motin ?
Për të shikuar motin duhet të jeni tek faqja e motit dhe pastaj klikoni në vendin të cilin dëshironi p.sh Gjilan.
► Si ta mbyll faqen e motit?
Për të mbyllur faqen e motit shtypni butonin ESC në tastierën tuaj.
► Si të gjej më shumë postime?
Për të gjetur më shumë postime nën postimin e fundit tek faqja kryesore ose në fund të një postimi të specifikuar klikoni Faqja tjetër
► Pse disa nga faqet në meny e kanë një shenjë ▼?
Kjo shenjë "▼" nënkupton se nën atë kategori të menysë ka edhe nënkategori të tjera.
► Pse hapet automatikisht një reklamë me adresë adf.ly?
Ne e kemi koordinuar atë që çdo link që klikohet, të shfaqet reklama. Pra ne përfitojmë një shumë simbolike me të cilën do të mundësojmë ndryshimin e adresës sonë, pra duke e shkurtuar .blogspot.com adresën në një adresë me .org ose .com. Pra ju faleminderit për mirëkuptim. Nëse ju mendoni se është gjë që ju pengon ju lutem lajmëroni si vërejtje na kontaktoni dhe ne do e marrim parasysh.
► Si të mbyll reklamën që hapet, dhe të kthehem tek postimi?
Për ta mbyllur reklamen e cila hapet kur ju hyni në postim, ju duhet që në pjesën e cila gjendet lartë në anën e djathtë të klikoni një buton ku shkruan SKIP AD.
► Si të ndal videon e cila lëshohet vetvetiu?
Për ta ndalur videon, vetëm kliko mbi të dhe ndalet.