Category: Viti i Ri

Mesazh per Vitin e Ri 2015 1

Mesazh per Vitin e Ri 2015

Në jetë të gjithë ne kemi dëshira dhe ëndrra …Shpresoj që të gjitha dëshirat tuaja të realizohen në një udhëtim plot surpriza në rrugën e jetës.Ju uroj të gjithëve Gëzuar Vitin e Ri 2015

Gezuar Vitin e Ri 2015 0

Gezuar Vitin e Ri 2015

Dikush me tha: Jeta nuk matet nga numri i frymemarrjeve por nga çastet që të lenë pa frymë.Prandaj dashuroni çdo ditë,dhuroni mirësi çdo ditë,jini pozitive çdo ditë.çdo ditë është një faqe libri dhe çdo...

Sms per vitin e ri 2014 0

Sms per vitin e ri 2014

Te dashur, ju uroj Vitin e Ri te gjitheve. Ju deshiroj nje vit sa ma te kendeshem dhe u uroj qe ne vitin 2014 te ju percjellin vetem te mirat dhe te keni lumturi...

Poezi per Vitin e Ri (Islamike) 0

Poezi per Vitin e Ri (Islamike)

Viti i RiO vëllai im, Ti je musliman dhe me Islam jeton,Çka të shtyen o rob i Zotit festat e huaja t’i feston? Pse zemra t’u ka mbyllur e këshilla nuk dëgjon?Pse je zhytur...

Poezi per Vitin e Ri 2014 0

Poezi per Vitin e Ri 2014

Ja na erdhi Viti i Risa jam i gëzuarPor si unë qdo fëmijëpret për ta festuar. E stolisa bredhin timme lodra me yjeEra jashtë le të fryjële të fryjë në pyje.Bora zbardhi tej për...

Urime per vitin e ri 0

Urime per vitin e ri

-Uroj vitin e ri te gjitha familjareve dhe te afermeve. Ju deshiroj nje vit sa ma te kendeshem dhe u uroj qe ne vitin 2014 te perkujdesen vetem nga te mira dhe te kene...

Poezi per Vitin e Ri 0

Poezi per Vitin e Ri

Nje yll ne qiell , sa bukur shendrit kjo hene e bukur po na fal kete drite qielli i kalter diçka te tregon se e ke nje shoqe qe asnjere s’te harron E me...

Poezi për Vitin e Ri 0

Poezi për Vitin e Ri

Fjala me e bukurthuhet ne ora dymbedhjetegezuar viti i ri ,dhe nje lumturi e verteteDil ne dritarekerko nje deshirethuaj Zoti imper mua pak meshire.

Ese per Vitin e Ri 0

Ese per Vitin e Ri

Unë endesha nëpër katet e zëna te shtëpisë karakteristike e stresuese duke kryer detyrat zellshëm , nga te cilat ishte mbushur dhoma.  Aroma e përbërësve te pëlqyeshëm derdh shpirtin e Vitit të Ri, ajo...