Category: Teknologji

Qysh me i vendos reklamat e AdSense në një web shqip? 0

Qysh me i vendos reklamat e AdSense në një web shqip?

Shumë njerëz, përkatësisht webmastera, janë të interesuar apo kurioz sesi të vendosin reklamat e AdSenses me logo të AdChoices, pra që reklamat të shfaqen anglisht dhe të fitojnë shumë më shumë para. Por, kjo...

Qka eshte termocentrali? 0

Qka eshte termocentrali?

Termocentrali eshte nje objekt ne te cilin jane te vendosura pajisjet perkatese energjetike, ne te cilat behet shendrrimi I energjise se lendes djegese ne energji elektrike.

Qysh me bo pare ne internet? 0

Qysh me bo pare ne internet?

Pra shumë njerëz qojnë kohën kot në internet, por disa ka që dëshirojnë mos me e qu kohen kot, edhe vendosin me fitu para nga interneti. Ekzistojnë shumë kompani për të fituar online, por...

Kutia e komentimit DISQUS në gjuhën shqipe 0

Kutia e komentimit DISQUS në gjuhën shqipe

Administratori i Mëso Shqip – Diamant Sallahu, ka përkther DISQUS në gjuhën shqipe pasi që në uebin tonë ne e pëdorim atë dhe kështu kemi arritur ta sjellim atë për të gjithë ju që...

Si të krijojmë një uebsajt apo blog falas? 0

Si të krijojmë një uebsajt apo blog falas?

Per te krijuar ndonje website apo blog falas, ka alternativa te shumta. Por nder to me te mirat jane per blogje te www.blogger.com dhe www.blog.al, por eshte me i rekomandueshem ai i blogger.com sepse ofron...