Category: Pyetje Logjike

Pyetje Logjike Me Pergjigje 21-30 9

Pyetje Logjike Me Pergjigje 21-30

21. Koha e parashikuar për zhvillimin e një testi me 100 pyetje është 3 ore e 1/3. Dhjetë (10) aplikantë morën testin dhe e përfunduan për 3 orë. Sa është diferenca mesatare ndërmjet kohës...

Pyetje Logjike Me Pergjigje 11-20 0

Pyetje Logjike Me Pergjigje 11-20

11. Iliri ka një kartë debie, me overdraft me një interes ditor 0.5% për shumat në overdraft. Sa është shuma e interesit (në total) që do të paguajë Iliri për një shumë prej 250...

Pyetje Logjike Me Pergjigje 1-10 0

Pyetje Logjike Me Pergjigje 1-10

1. Nëse 200 metra kabllo optike kushton 240 Euro, sa do të kushtojnë 25 cm kablo optike? a. 1.2 euro b. 1.3 euro c. 0.3 euro d. 3 euro 2. Cili nga numrat më...

Stinët e vitit (Pyetje Logjike) 0

Stinët e vitit (Pyetje Logjike)

Nëna e Lizës ka 4 fëmijë:Ata janë: Pranvera, Vera, Vjeshta dhe ….kush? Shiko zgjidhjen Dhe Liza, sepse Nëna e Lizës shkruan në fillim pra tre vllezërit e motrat e Lizës janë: Pranvera, Vera dhe...

7 motrat (Pyetje Logjike) 0

7 motrat (Pyetje Logjike)

Janë 7 motra dhe secila nga ato e ka nga një vëlla . Sa është numri i anëtarëve të asaj familje duke përfshirë edhe prindërit ?Shiko zgjidhjen Numri i anëtarëve në familje është 10...

Babai dhe djali (Pyetje Logjike) 0

Babai dhe djali (Pyetje Logjike)

Babai dhe djali kanë së bashku 56 vjet . Edhe dy vjet babai do të ketë 5 herë më i vjetër . Nga sa vjet i kanë ? Shiko zgjidhjen 48 Babai , 8...

Detyra e Ajnshtajnit (Pyetje Logjike) 2

Detyra e Ajnshtajnit (Pyetje Logjike)

Kemi pesë shtëpi me ngjyra të ndryshme. Në çdo shtepi jeton një njeri me kombësi te ndryshme nga të tjerët. Secili nga të pese pronaret pijnë një pije të caktuar, një markë te caktuar...

Aeroplani (Pyetje Logjike) 0

Aeroplani (Pyetje Logjike)

Një aeroplan rrëzohet ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës ku varrosen të mbijetuarit ? Shiko zgjidhjen Të mbijetuarit nuk varrosen . Sepse ata janë të gjallë .

Rojtari (Pyetje Logjike) 0

Rojtari (Pyetje Logjike)

A e merr pensionin një rojtar I natës nëse vdes ditën ? Zgjidhje Shiko zgjidhjen Jo,sepse nëse ai vdes nuk mund të merr pensionin .