Category: Kuriozitete

2

Sa paguhen punetoret e Facebook-ut?

Derisa pasuria personale e Mark Zuckerbergut është 33.3 miliardë dollarë, paga mesatare e punëtorëve të tij nuk është për t’u nënçmuar. Sipas të dhënave të hulumtimit nga Glassdoor, mesatarja e pagës së inxhinierëve fillestarë...

Fakte intreresante 0

Fakte intreresante

Ketu kemi nje liste te disa fakteve qe besojme se nuk i keni ndegjuar Etiopia ka 11 muaj ne kalendar, jane ende ne vitin 2005 dhe festojne vitin e ri me 11 Shtator Qaji...

Top 10 Universitetet Me Te Mira Ne Bote 0

Top 10 Universitetet Me Te Mira Ne Bote

1. Massachusetts Institute of Technology 2. University of Cambridge 3. Harvard University 4. UCL (University College London) 5. University of Oxford 6. Imperial College London 7. Yale University 8. University of Chicago 9. Princeton...

Top 5 Ishujt Me Te Bukur Ne Bote 0

Top 5 Ishujt Me Te Bukur Ne Bote

1. Nantucket, Massachusetts 2. Isles of Scilly, England 3. Saba, Netherlands West Indies 4. Canary Islands, Spain 5. Fair Isle, Scotland

Kuriozitete 0

Kuriozitete

1. Meshkujt mendojnë për seksin një herë në dy orë dhe jo çdo shtatë sekonda, siç besohet deri më sot. Një studim prestigjioz që testoi 5 000 meshkuj provoi se në të vërtetë, ata...