Category: Kuize

Kuiz nga gjeografia (kryeqytete) 2 0

Kuiz nga gjeografia (kryeqytete) 2

Kryeqytetet e Evropes 1. Cili eshte kryeqyteti i Zimbabwese ?LusakaSanaaHanoiHarare Kryeqytetet e Azise 2. Cili eshte kryeqyteti i Uruguajit ?KarakasTashkentMontevideoKijev 3. Cili eshte kryeqyteti i SHBA-ve ?New YorkLondraParisiWashinghtoni 4. Cili eshte kryeqyteti i Turqisë...

Kuiz nga biologjia 9 pjesa 4 0

Kuiz nga biologjia 9 pjesa 4

Shënim: Me ngjyrë të kuqe janë të pasaktat ndërsa me ngjyrë të gjelbërt janë të sakta, ndërsa përqindja tregon sesi janë përgjigjur të tjerët.

Kuiz nga mjekesia (hipertensioni) 0

Kuiz nga mjekesia (hipertensioni)

1. Diastola > 140 mmHg , pacienti shërohet në:qendrën e Mjekësisë Familjare si rast urgjentspital si rast urgjent 2. Diastolën > 140 mmHg e zbresim duke përdorur:lasix i.m ose i.vper os -bllokator(atenolol ose labetolol)...

Kuiz nga gjeografia (kryeqytete) 0

Kuiz nga gjeografia (kryeqytete)

1. Cili eshte kryeqyteti i Frances?ParisiLondraRomaPekini2. Cili eshte kryeqyteti i Anglise?RomaLondraPekiniTokio 3. Cili eshte kryeqyteti i Japonise?PekiniNju DelhiMadagaskarTokio 4. Cili eshte kryeqyteti i SHBA-ve?New YorkUelsiNew JerseyWashingtoni 5. Cili eshte kryeqyteti i Italise?RomaTiranaBariMilano 6. Cili...

Kuiz nga fizika 8 7

Kuiz nga fizika 8

1. Nese kemi kater ene me uje,dhe hedhim boje. Ne cilen temperature te ujit ne nje ene do te perhapet boja me shpejt ?10 grade C20 grade C60 grade C90 grade C2. Po te...

Kuiz anglisht per klasen 7 10

Kuiz anglisht per klasen 7

1. Sam is very popular . He has ____ friends.mucha fewa lot ofany2. Mr.Belegu is a busy man . He doesn’t have ____ free time.muchsomemanyno 3. We need some matches. We do not have...