Category: Ed.Qytetare

Themelimi i  OKB-se 0

Themelimi i OKB-se

Organizata e Kombeve te Bashkuara, nje organizem i krijuar pas Luftes se Dyte Boterore, u krijua me synim bashkepunimin midis shteteve, zhvillimin ekonomik dhe ruajtjen e paqes ne bote, shenoi me 24 tetor 2012,...

Qka eshte Komunikimi? 0

Qka eshte Komunikimi?

Komunikimi paraqet shkembimin e informatave ndermjet personave, ne forma te ndryshme si p.sh verbal, joverbal apo edhe pamor. Fjala komunikim rrjedh nga latinishtja (Cummunire) qe do te thote shqip Cum-me ndersa munire-ndertoj ose lidh.

Qka eshte antropologjia? 0

Qka eshte antropologjia?

Antropologjia është shkenca që studion njeriun në të gjitha këndvështrimet dhe veprimet jetësore, qoftë shoqërore ashtu edhe kulturore dhe fizike.