Category: E përgjithshme

Urime viti i ri shkollor 2014/15 0

Urime viti i ri shkollor 2014/15

Urime viti i ri shkollor 2014/15 te gjithe nxenesave dhe mesimdhenesave! Duke iu uruar fat dhe suksese ne vitin e ri shkollor, faqja jone ju premton se do te ju mbuloje kerkesat tuaja, dhe...

Kur do te mbahet testi/provimi i matures? 0

Kur do te mbahet testi/provimi i matures?

Pasi qe do te zhvillohen zgjedhjet, eshte vendosur qe data e mbajtjes se testit apo provimit te matures te shtyhet ne 14 dhe 28 qershor.

Urim per ditlindjen e motres 0

Urim per ditlindjen e motres

E dashur moter! Ndihem shume krenar/e te te therras ty MOTER. Je ajo qe me mbeshtete ne çdo rruge qe une zgjedh, je ajo me te cilen flas per çdo problem dhe gezim timin....

Qysh me i vendos reklamat e AdSense në një web shqip? 0

Qysh me i vendos reklamat e AdSense në një web shqip?

Shumë njerëz, përkatësisht webmastera, janë të interesuar apo kurioz sesi të vendosin reklamat e AdSenses me logo të AdChoices, pra që reklamat të shfaqen anglisht dhe të fitojnë shumë më shumë para. Por, kjo...

Qysh me bo pare ne internet? 0

Qysh me bo pare ne internet?

Pra shumë njerëz qojnë kohën kot në internet, por disa ka që dëshirojnë mos me e qu kohen kot, edhe vendosin me fitu para nga interneti. Ekzistojnë shumë kompani për të fituar online, por...

Kutia e komentimit DISQUS në gjuhën shqipe 0

Kutia e komentimit DISQUS në gjuhën shqipe

Administratori i Mëso Shqip – Diamant Sallahu, ka përkther DISQUS në gjuhën shqipe pasi që në uebin tonë ne e pëdorim atë dhe kështu kemi arritur ta sjellim atë për të gjithë ju që...

Meso Shqip Lanson Koment boxin e ri DISQUS 0

Meso Shqip Lanson Koment boxin e ri DISQUS

Per fat te mire ne tani kemi lansuar kutine e komenteve disqus ku te gjithe vizitoret mund te komentojne nepermjet fb , twitter , apo nepermjet diqus accountit te tyre .