Category: Barcoleta

Barcoleta Shqip 0

Barcoleta Shqip

Supa dhe nona Ni djal shaki ulet me honger buk me baben e vet. E kërkon supen e ja nisin mi qit syt lot pi supes nxet.Pse pe kan? Pi thot baba i vet.Mu kujtu...