Category: Anekdota

Anekdota: Gjenerali dhe koprraci 0

Anekdota: Gjenerali dhe koprraci

Nje gjeneral i njohur si frikacak, iu drejtua nje koprraci dhe i tha: “çfare shije ndien kur i mbledh gjithe ato para dhe i shpenzon?” Koprraci, pa nje pa dy. iu pergjigje:”Ndiej shijen qe...

Anekdota: Avokati dhe gjykata 1

Anekdota: Avokati dhe gjykata

Ndersa po lexonte nje aktvendim te gjate para trupit gjykues, nje avokat pa se njerin nga anetaret e gjyqit e zuri gjumi, prandaj e nderpreu menjehere leximin. Kur kryetari e pyeti se perse nuk...

Anekdota: Koprraci ne restorant 0

Anekdota: Koprraci ne restorant

Nje koprrac hyri ne nje restorant. E pa listen e ushqimeve, por kur e lexoi se ushqimi kushtonte tre franga, tha: “Nuk kam shije per ushqim prej tre frangash”, u çua dhe doli nga...

Anekdota: Njeriu dhe kali 0

Anekdota: Njeriu dhe kali

Njeri donte te blinte nje kale. E pyeti njerin nga miqte e tij, sesi mund ta njihte kalin nga mosha. Miku i tha: “Shikoje nga dhembet.” Burri shkoi ne pazar, iu afrua nje kalit,...

Anekdota: Zoteriu dhe sherbetori 0

Anekdota: Zoteriu dhe sherbetori

Njeri , kur ra te flinte, i tha sherbetorit te vet: “Neser ne mengjes me zgjo, ne oren dhjete, sepse do te dale ne oren njembedhjete.” – “Si urdheroni, zoteri! Kur te behet ora...