Category: 17 Shkurti

Urime Pavaresia e Kosoves 0

Urime Pavaresia e Kosoves

Stafi i Mëso Shqip nga zemra ju uron 6 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Me rastin e kësaj feste ne ju urojmë të gjithë shqiptarëve ane e mbanë botës, që të kanë fat, lumturi e dashuri në jetën e tyre. Kjo festë shënon ditën më të madhe...

Deklarata e Pavaresise se Kosoves 0

Deklarata e Pavaresise se Kosoves

Kuvendi i Kosovës, I mbledhur në seancë të jashtëzakonshme më 17 shkurt 2008, në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë, Duke iu përgjigjur thirrjes së popullit për të ndërtuar një shoqëri që respekton dinjitetin njerëzor...

Historia e 17 Shkurtit 0

Historia e 17 Shkurtit

Kosova deklaroi pavaresinë me 17 shkurt 2008. Menjëherë pas shpalljes së pavarësisë, u dërguan letra në drejtim të të gjitha qeverive të botës për njohjen e saj. Njohjet e para filluan menjëherë pas disa...

Urime per 17 Shkurtin 0

Urime per 17 Shkurtin

-Uroj 17 shkurtin te gjitha familjareve dhe te afermeve. Ju deshiroj nje vit sa ma te kendeshem dhe u uroj qe ne vitin 2014 te perkujdesen vetem nga te mira dhe te kene lumturi...

Poezi per 17 shkurt 0

Poezi per 17 shkurt

Flamuri i Kosoves dhe i Shqiperise 17 shkurti E diel 17 shkurt dymije e tete ecte me te madhe, ora e trete, kur kryeministri Thaqi me qendrim stoik shpalli Kosoven republike. Ne kuvend cdo...

Ese per 17 shkurtin 0

Ese per 17 shkurtin

Pritëm me vite, e me shekuj dhe e arritëm ditën e 17 shkurtit 2008. Dita e shumëpritur nga të gjithë ne. Në nuk bënë t’i harrojmë asnjëherë dëshmorët që dhanë jetën e tyre për...

Poezi per 17 shkurtin pavaresine e Kosoves 0

Poezi per 17 shkurtin pavaresine e Kosoves

Flamuri i Kosoves 17 shkurti Me rrespekt kujtojmë të kaluarën,Dhe për jetë, nuk e harrojmë të shkuarën.Kaluam sfida dhe momente të vështira,Por me durim kemi bërë qudira. Sot jemi të lirë dhe të pavarur,Nga...

Poezi per 17 shkurt 0

Poezi per 17 shkurt

Flamuri i Kosoves 17 Shkurti Sa kohë ka kaluarderisa erdhi kjo ditëSa shumë njerëz janë flijuarsa shumë kemi prit. Plot sakrifica e mundimeplot vuajtje e padrejtësikaloj kjo Kosova imegjatë rrugës për Pavarësi. Vite e...

Poezi per 17 shkurt 2014 0

Poezi per 17 shkurt 2014

17 shkurtiMe kujtime të bukuraMe shpresa të strukuraU bënë pesë vite liriPak gëzim e shumë varfëri Me varfëri e probleme politikePo vuan ky popull një jetë anemikeS’ka vullnet në këto pariQë këtij populli t’i...

Poezi per 17 Shkurtin 0

Poezi per 17 Shkurtin

Poezi per 17 Shkurtin Jam një foshnje pesë vjeçare, Kam identitet dhe quhem kosovare. E lodhur dhe me duar të buta, Dhe nuk jap, por akoma marr fruta. Frikësohem nga syri i keq! Që...