Author: Gentrit Salihu

0

Efekti i birrës në zhvillimin e trurit

Mjekësia e ka vërtetuar se konsumimi i alkoolit është një nga shkaktarët e shumë problemeve shëndetësore që mund të shkaktohen në organizëm. Një studim nga Universiteti i Liverpulit, Maastricht dhe King’s College ka treguar...