Bora vështirëson trafikun në Prishtinë (Video)

Loading...

Një stuhi bore ka zbardhur për pak minuta rrugët e Prishtinës.

Reshjet e borës kanë vështirësuar edhe qarkullimin e automjeteve në kryeqytet.

Në disa pamje të rrugëve në lagjet si Veterniku dhe Mati shihet se veturat po kanë vështirësi të qarkullojnë.

Policia ende nuk ka raportuar për ndonjë aksident trafiku.

 

Loading...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *