Keni filluar të mbeteni pa flokë? Ky ilaç bën magji në kokën tuaj

Keni filluar të mbeteni pa flokë? Ky ilaç bën magji në kokën tuaj
Me kalimin e viteve, cilësia e flokëve bie, andaj në një situatë të tillë gjithmonë është mirë t’i praktikoni preparatet natyrale.
Në një situatë të tillë gjithmonë është mirë t’i praktikoni këto preparate natyrale të verifikuara. Një ndër to është edhe kjo maskë, ndërkaq për përgatitjen e saj ju nevojiten vetëm tre përbërës: 2 lugë vaj ricini, një e verdhë e vezës dhe një lugë mjaltë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *