Maska ideale për fytyrën e yndyrshme

Loading...

Fytyra e yndyrshme është një problem që mund të kenë shumë persona dhe shpesh përdorimi i medikamenteve të ndryshme nuk ka sjellë rezultatet e duhura. Nuk është e nevojshme që ju të përdorni produkte të ndryshme, pasi është e rëndësishme që të përdorni maskë natyrale.

Për të realizuar një maskë të tillë mjafto të keni këto produkte kryesore si; 1 të bardhë veze, 1 lugë gjelle lëng karote dhe 2 lugë gjelle miell.

Për të përgatitur këtë maskë duhet që si fillim të hidhni të bardhën e vezës, lëngun e karotës dhe miellin. Masën e përftuar e përhapim në fytyrë dhe e lëmë 20 minuta. E shpëlajmë me ujë të nxehtë.

Loading...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *