I thanë të mos e prekte xhamin e akuariumit, por ai s’i dëgjoi, e tmerrshme si i hakmerren

Loading...

Gregory Heinzman po vizitonte një park akuariumesh në Washington të Shteteve të Bashkuara, kur u tmerrua nga frika prej një peshkaqeni të digjitalizuar.

Megjithëse i kërkohej të mos e prekte xhamin, ai rrezikoi dhe si ndëshkim iu lëshua skena e sulmit, transmeton Telegrafi.

“Prekeni xhamin në rrezikun tuaj”, shkruante sipër me shkronja të mëdha, por ai deshi të sfidonte duke mos respektuar urdhrin.

Këtë ekran e kishin vendosur menaxherët e parkut, pasi shumë vizitorë godasin xhamat e akuariumeve, duke i shqetësuar gjallesat që jetojnë aty.

 

Loading...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *