Qka paraqet kufiri i mundesive te prodhimit?

Kufiri i mundësive të prodhimit shpreh kombinime të ndryshme të mallrave dhe shërbimeve që mund të prodhojë një vend gjatë një periudhe të dhënë kohe, duke përdorur të gjitha burimet në dispozicion dhe me teknikat më efiçente të prodhimit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *