Proteinat

Proteinat jane komponime organike, makromolekulare te azotuara, te cilat me hidrolize japin aminoacide. Emri proteine per here te pare permendet ne vitin 1840. Kete emer e ka dhene Berzeliusi. Emri proteine rrjedh nga greqishtja proteno qe d.m.th i pari, apo me i rendesishmi.

You may also like...

2 Responses

 1. anjeza says:

  per proteina kane shkruajtur
  mjate por edhe mir dhe mua
  me pelqyen bye bye

 1. November 9, 2017

  Such a nice blog.

  I have read an amazing article here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *