Gezuar Vitin e Ri 2015

Dikush me tha: Jeta nuk matet nga numri i frymemarrjeve por nga çastet që të lenë pa frymë.Prandaj dashuroni çdo ditë,dhuroni mirësi çdo ditë,jini pozitive çdo ditë.çdo ditë është një faqe libri dhe çdo fundvit është fundi i një kapitulli…mos harroni jemi ne që e shkruajmë këtë liber,le të zgjedhim fjalët më të bukura
GEZUAR VITIN E RI 2015

You may also like...

Inline
Mëso Shqip
Inline
Mëso Shqip