Poezi per librin

Libri
Kam një shok,
të dy tok
shkojmë orë pa mërzi;
më tregon,
më mëson
shumë gjëra që s’i di.

E shtrëngoj,
e pushtoj
plot gëzim e dashuri.
Fort e dua,
se për mua
është shok për mençuri.

Pa përtim,
me durim,
shoku im më ndihmon,
dhe ky është…
Kush e di?
Libri im që më mëson.

You may also like...

15 Responses

 1. Anisa nisa Bislimaj says:

  Kjo vjershe eshte nga kl.2 eshte shume e mire per femijet 🙂 ♥

 2. HAHAHAHAHHHHHHAHAHA says:

  A E DINI SE LIBRI ESHT SHOKU ME MI MIR

 3. dafina nue says:

  shum e mir

 4. bajram says:

  shom veq e ka degjuar ma heret

 5. Lu An Kajdomqaj says:

  vjersha e mir po duhet me pas edhe ma shum

 6. mialim says:

  a e dini se libri eshte shoku me i mire i njeriut gjate gjith jetes

 7. Klajdi Inter says:

  libri na meson shume gjera,na gjalleron

 8. Klajdi Inter says:

  libri jone
  tina gjalleron
  shume gjera na tregon
  na meson
  na edukon
  libri im qe me meson

 9. laura says:

  shume bukur

 10. ardit says:

  ✌☺️

 11. rona says:

  e femijeve hyhhhyhyh

 12. arlinda says:

  poezi e mire

 13. kaltrina says:

  E mrekullueshme,

 14. jetmira says:

  Ne prej librit mesojm dituri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *