Poezi per diten e femijeve

Kur vjen 1 qershori
Kur vjen 1 qershori,
zemra më gufon
se është festa ime,
se është festa jonë

Me shokët me shoqet,
lozim e këndojmë.
Prindër e mësues,
bashkë me ne festojnë.

Dhe trumcakët ciu-ciu,
në ajër lodrojnë.
Gëzuar o fëmijë,
me gjithë zemër na urojnë.

Dhe çapkënia ketrushe
për të na uruar festën,
po na sjell lule fushe.

Ja na erdhi 1 Qershori,
ç’na gëzon kraharori.
çelin lule plot hare,
midis tyre lule ne.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *