Poezi per abetaren

Abetarja
Një libër kam.
Emrin a e di?
Mik me të jam,
Në shkollë dhe në shtëpi.

Me të unë flas,
njësoj si Ai,
me mësuesen në klasë,
me prindërit e mi.

Me shoqet me shokët,
me lodrat kudo janë,
me kukullat dhe robotët,
me cdo gjë që kam pranë.

Bukur më mëson,
shkronjën si ta shkruaj,
fjalën ta ndertoj,
me të sikur luaj.

Fletë pas flete,
oh sa më mëson,
quhet ABETARE,
libri i gjuhës sonë.

You may also like...

2 Responses

  1. alketa says:

    mua me pelqen shum
    sepse ka vjersha shu te bukura

  2. KALTRINA says:

    MUA ME PELQEN SUPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *