Poezia “Sa Te Dua O Shqiperi” nga Asdreni

Sa të dua, o Shqipëri,
sa me mall ndiej e sa dëshirë,
për ty gaz e dashuri
mu në zemër më ka mbirë!

Se për mua, o Atdhe,
je një lule aq e vyer,
sa nuk gjendet përmbi dhe
shpirtintim për të ushqyer!

You may also like...

3 Responses

  1. Andi says:

    Masi asht e keqe qka pe lexon??/

  2. Andi says:

    Shum e bukur po sduhet me i mar prej librave n’fakt

  3. Andi says:

    E vertettttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *