Poezia “Orkestra Jone Gazmore” nga Adelina Mamaqi

Ne klasen tone kemi
nje orkestrine gazmore:
Kotara e violina
e vegla frymore.

Mengjes dhe pasdite
mbi piano Bardhi ngeli;
nga Lola vogelushe,
m’i madh eshte violinceli.

Dhe Yllken, ne cdo prove,
e gjeni me violine;
Ermali ka nje trombe,
Arbani nje klarine.

Por fort mos na qoroni,
ne gjetshi nje te mete;
me, neser do te jemi
artiste te vertete

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *