Poezia “Nata” nga Ali Podrimja

E lehtë dhe e butë
si hapi im
është nata në ty.

E dashur dhe e vrullshme
si kraharori i gruas
është nata në ty.

E qetë dhe e frikshme
si shikimi i vajzës së dashuruar
është nata në ty.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *