Poezi per nenen Tereze


Nëna Terezë

E madhesishmja Nena Terez 
Ne te duam ty 
Ti je nene e madhe, 
dhe ke ber gjera te mira, 
per gjdo njeri. 

Te varferve ju ndihmove , 
Te semurit i sherove, 
Ti gjith boten e shpetove 
E madhja Nena Tereze.

You may also like...

6 Responses

 1. NAZMI says:

  NENA TEREZ ESHTE DRITA SYVE MI

 2. Honeyy says:

  Ishte gruaja me madheshtore ne bote Love Nene Tereza <3

 3. elmedina says:

  Mua nuk me pelqeu aq shum kjo vjerrsh por e di se Nëna Terez ka qen nje grua shqiptare qe i ndihmonte nerzve te varfur dhe te vuajtur po sidomos fëmijet.Ajo trupin e kishte të vogël por zemren e kishte te madhe.Ajo i donte dhe kujdesej per te gjith njerëzit po veqanërisht njerëzit e varfur.Nënë Tereza ka vdekur por emri dhe vepra e saj jetojn ne zemrat e njerëzve

 4. elmedina says:

  Kush je ti.nuk e di por e di se nëna Terez per ty ka shum vler te lumt

 5. habibe says:

  Kjo vjersh nuk eshte edhe aq e bukur po e di se kjo vjersh i perkushtphet Nene Terezes

 6. Jeton says:

  Shum e bukur kjo vjershë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *