Ese si i kalova pushimet pranverore

Lulet e pranveres

Pushimet pranverore këtë vit për mua, ashtu edhe si vjetëve të tjera, kanë qenë pushime të bukura dhe me plot lumturi. Unë me anëtarët e familjes/shokët këtë pushim e shfrytëzuam pra që të çlodhemi nga periudha e gjatë mësimore dhe që të kemi mundësinë, të vizitojmë ndonjë vend turistik, apo edhe të afërmit. Unë në këtë pushim, si gjithmonë, nuk e kam lënë anash as leximin e lektyrave.
Pra unë kam lexuar këtë/këto lektyra: (Shkruaj cilat ose merr ndonjë referat). Pushimi pranveror, me të vërtetë ka qenë një pushim i qëlluar, sepse na ka dhënë mundësinë që për afro 10 ditë ta shijojmë freskinë e natyrës. Unë këtë pushim e vizitova (ndonjë vend turistik apo ndonjë të afërm) dhe qëndrova aty për (sa ditë). Oh, sa më kishte marrë malli, për të afërmit që kishte kohë që si kisha parë, për shkak të mësimeve. Pranverë, moj e bukura pranverë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *