Vjershe per pranveren

Natyrë e bukur pranvere

Pranvera

Hiqet bora
Vjen  pranvera
Knon bilbili
Si  herat tjera 

Qelin lulet 
Ngjyra-ngjyra
Dhe bejne gara
Cila është më e mira

Qelin pemet
Ngjyra-ngjyra
Qe ti bejne 
Frytet me te mira

Era vjen kudo qe t’shkojsh
Qelin lulet neper kopsht

Ne si punetore
I ujisim
Ato si shperblim
Na flladisin

Vjen dallëndyshja fluturim
Posa te degjoj
Se erdh pranvera ne vendin tim

You may also like...

7 Responses

 1. elma says:

  shume bukur poezia <3 <3 <3

 2. blerina says:

  Shum e bukur <3

 3. aulona says:

  Kjo esht ebukur shunmmm

 4. Almir says:

  Kjo ështëe mirë do të ta mësoj për mendësh ?

 5. Qendresa sylejmani says:

  Erdh pranvera ne vendin tonë
  Kjo stin e bukur me plat

 6. Qendresa sylejmani says:

  Shum shum shum bukur ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *