Poezi per shkollen

Veglat shkollore

E bukur është festa
Që ne sot festojmë,
Dhe në çdo vjetor
Ne do ta fesojmë.
Gëzuar shkolla ime
Festën me shumë gëzime
Urime ju mësues
Kësaj shkolles sime
E gezofsh këtë ditë
Ti moj shkolla ime,
Të dëshiroj nga zemra
Shumë vjet urime

You may also like...

2 Responses

  1. albiona says:

    tharjeee o kuku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *