Poezi per nenen dhe babain


Nena dhe babai

Nëna, Babai dhe Fëmija


Nena dhe babai mua
shum me duan me 
perkedhelin duke
ledhatuar nenen
e dua shum
sepse me edukoj
babain po ashtu 
sepse me mesoj


Derguar nga Violeta Letaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *