Poezi per atdheun

Skenderbeu dhe Shqiponja
Atdheu

Atdheun tim shume e dua
Shume i shenjte eshte per mua
Atdheu im eshte per bukuri
Fusha e male plot begati

Tek ti jam e gezuar qdo dite
Shume i bukur kalon nje vite
Ty te dua si zemren time
Oj Kosove oj nena ime

Dërguar nga Blertina Islami.