Ese per pranveren

Loading...

Pranvera njera nder stinet e mia me te preferuara, ajo eshte stina e cila te gjithve na e largon monotonine e dimrit, dhe na sjell vetem lumturi e bukuri natyrore siç jane: Gjelbërimi i fushave, Çelja e luleve dhe fillimi i lulëzimit te pemëve. Pra pranvera largon motin e ftohtë duke e sjellur një mot shumë të dëshirueshëm me diell, por nganjëherë edhe me shi, sepse shiu sjell bukën për motin e ardhshëm. Pranvera si stinë sipas statistikave të ndryshme dhe si zakonisht e përmendur fillon më 20 Mars. Kjo stinë e bukur na ben që pra të mesohemi me kalim nga moti i ftohte ne nje mot pak me te ngrohte e pastaj te mesohemi edhe me veren e nxehte. Pranvera eshte nje stine e cila mund te shfrytezohet zakonisht per te shkuar ne pushim malor, sepse gjate veres preferohet qe te vizitohen plazhet apo deti, per shkak se moti eshte me i ngrohte.

Loading...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *