Simptomat te semundja e koleres!

Simptomat te semundja e koleres jane:
1-Enjte dhe qelbezim te zorreve
2-Dhimbje te forta barku
3-Jashteqitje te shpeshta qe shoqerohen edhe me te vjella
4-Temperature normale e trupit por njeriu ndjen rreqethje.