Poezi per 7 marsin diten e mesuesit

Festën e mësuesit
Ne do ta festojmë
Lulet më të bukura
Ne do ti dhurojmë.

Vijmë tek ti mësuesja jonë
Buzëqeshjen ta dhurojmë
Kënga krahet reh si flutur
Midis jush unë jam e lumtur

Kënga që na ri në zemër
është për ty një fjalë e embël
Drita që na ri në sy
dhe këto Lule janë për ty!