7 Marsi - Dita e mesuesit


Lule per 7 marsin
7 Marsi

Festen e mesuesit
Ne do ta festojmë
Lulet më të bukura
Ne do ti dhurojmë.


Vijmë tek ti mësuesja jonë
Buzëqeshjen ta dhurojmë
Kënga krahet rreh si flutur
Midis jush unë jam e lumtur

Kënga që na rri në zemër

është për ty një fjalë e embël
Drita që na rri në sy

dhe këto Lule janë për ty!