Poezi shqip per deshmoret Nushi dhe Tefiku

Loading...

Nushi dhe Tefiku

Një jetë në shërbin kombëtar
një jetë në resistencë kishit,
ketë e benë ai shqiptar
që nuk perulet para armikut.

Roje në luftë me armiqë
Roje në liri, 
ju kujtoj me mall 

ju kujtoj me shpirt
Nushi dhe Tefiku
Simbol per shqiptari.

Loading...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *