Poezi per 17 shkurt


Gezuar Pervjetori

Gezuar kete pervjetor,
gezuar sot, mot dhe perjete!
Kosova kesulebardhe debore,
Nje cope e Shqiperise se vertete.

Ky pervjetor do te shikohet,
shume shpejt ne ardhmeri.
Si kujtim qe nuk harrohet,

ne rrugetimin per nje Shqiperi.

Gezuar Kosova Loke,
je vete Gjergj Elez Alia.
Lulekuqja e kesaj toke,
Krahehapur te pret Shqiperia.

Me Ty jemi gjithmone,
ne dhimbje dhe ne festime.
Kosove oj zemra jone,
Gezuar oj toka ime !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *