Ese per 17 shkurtin pavaresine e Kosoves

17 shkurti , dita me e vecante per vendin tim , dita e pavaresise se Kosoves , eshte njera prej diteve me te rendesishme per mua . Per kete dite rane shume heronj dhe deshmor dhe per kete une me familjen time dalim qe bashkarisht me bashkeqytetaret ta festojme , dhe te shohim sesi manifestohet nga te tjeret , ne qytet mbahen manifestime te ndryshme , shume njerez tubohen , une takoj shoket e shoqet gjate manifestimit , shume kengetar/e dalin dhe kendojne , mbahen shume koncerte dhe organizohen edhe manifestime tek shkolla jone , per kete dite shume njerez u sakrifikuan , shume njerez dhane jeten , mire qe ne jemi tani dhe po e festojme ne emer te tyre , bile te mos ia humbim nderin dhe luften qe e kane bere .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *