Poezi për Vitin e Ri

Loading...

Fjala me e bukur
thuhet ne ora dymbedhjete
gezuar viti i ri ,
dhe nje lumturi e vertete
Dil ne dritare
kerko nje deshire
thuaj Zoti im
per mua pak meshire.

Loading...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *